Welkom bij Pars Accountancy

Pars Accountancy is er voor de ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf. Voor diverse zaken, zoals administratie, financiën, belastingen en advies kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Wij vinden dat een goede administratie de basis vormt voor een goede bedrijfsvoering. Naast de wettelijke verplichtingen die u als ondernemer heeft, heeft u inzicht nodig in het reilen en zeilen van uw onderneming. Met een inzichtelijke administratie bent u in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Professionaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Pars Accountancy kunt u er op rekenen dat wij betrokken zijn bij uw onderneming en u op professionele wijze voorzien van de diensten die u nodig heeft, zodat u zich kunt richten op het ondernemen.

Kennis en kwaliteit

De medewerkers van Pars Accountancy hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld. Naast de universitair gevolgde opleidingen op financieel gebied hebben wij meerdere financiële functies vervuld bij kleine organisaties tot grote internationale bedrijven. Daarnaast zijn wij nog altijd bezig met het aanvullen van onze kennis en kunde door middel van het volgen van relevante opleidingen en cursussen. U kunt er daarom op rekenen dat Pars Accountancy de juiste kennis en ervaring in huis heeft om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden?
U kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 079 – 360 46 65.

Ga naar Contact